mandag den 30. november 2009

Til julelotteri

Jeg har lavet 5 gavemærker til en pakke, der skal udloddes i et julelotteri i den ældste af drengenes klasse. Det er da lidt sjovere end noget kedeligt fra Tigeren eller en kalendergavekasse fra et supermarked.

mandag den 23. november 2009

Julekort

Jeg har lavet lidt flere julekort. Har fået en bestilling og skal selv bruge nogen, så jeg skal have lavet lidt flere.


mandag den 16. november 2009

Mine svigerforældre havde 40 års bryllupsdag i går. Helt vildt at man kan holde sammen i så mange år. De ønskede sig ikke noget, men en stor buket blomster og en krukke med slik skulle de nu have
Krukken er en gammel instant kaffekrukke, som jeg har beklædt med papir stemplet med Stempelgledes fine stempler, som jeg bare er helt vild med. Ja og så skal der jo også distress ink til og lidt papir fra en gammel latinbog jeg har fået fingre i.

onsdag den 11. november 2009

Lidt julekort

Så fik jeg lavet lidt julekort og ikke mindst taget billeder. Det er godt nok svært at tage ordentlige billeder i hverdagene, når det er mørkt, når jeg tager hjemmefra, og mørkt når jeg kommer hjem, men det lykkedes nogenlunde.


Stemplerne er fra Prickiform, som var med på SAM. De har nogle rigtig fine julestempler, som jeg allerede har brugt rigtig meget. Teksten på det øverste kort er "when you wish upon a star" og så fik jeg brugt mine stempler fra Stempelglede. De er så fine og jeg elsker dem allerede :-)

søndag den 8. november 2009

Scrap a mania

Det var en fantastisk weekend. Jeg sad ved singlebordet og mødte nogle rigtig søde piger. Tak for dejligt selskab :-) Jeg håber bestemt vi skal scrappe sammen igen, for jeg fik en masse gode ideer, inspiration og en masse hyggelig snak.

SAM var super godt planlagt og der var en masse scrapbutikker med en masse flotte make and takes og god inspiration og hjælp til at få købt det rigtige. Derfor.. ingen fejlkøb i år :-) Og så var det rigtig fedt med prickiform fra Sverige, som havde nogle rigtige fine stempler med. De er et supergodt suplement til de danske butikker. Håber de er med næste gang. Tak til jer og tak til Lisbeth og Rikke for at holde denne dejlige weekend.

Jeg fik lavet 2 LO fra min Islandstur. Jeg fandt dette flotte papir hos Unik og så gik det ellers nemt at få lavet disse LO. Farverne passede så godt sammen, at det bare gav sig selv.

Billederne er fra Geyserne, som jeg synes var en helt fantastisk oplevelse at se. Det er et naturfænomen, der er helt enestående at opleve. Kan klart anbefales :-)

Et kort af papirresterne fra de 2 LO.

Og så et kort jeg kun lavede fordi Lisbeth flere gange bad om flere bidrag og fordi papirerne blev stillet gratis til rådighed. Jeg hader halloweenfarvene, men dette bidrag til konkurrencen fik jeg da lavet.
Og så er jeg gået igang med julekort, juleslikkrukker og julepynt, så det kommer på bloggen det næste stykke tid.