tirsdag den 14. juli 2009

LO´s fra Scrap ´n´dream 4. juli

Så fik jeg taget billeder af de LO´s jeg fik lavet i Taastrup.

Den store af drengenes første klatretur på klippevæg i Sverige. Han var pavestolt og fortalte meget begejstret og meget længe, da han kom hjem :-)
Farmands tur på klipper, men det var ikke første gang og bestemt heller ikke sidste.

Min dejlige mor :-)


Min søde og stadig friske mormor på snart 80 år

Min søde svigerinde debuterede i "gå-på-reb" som er en måde at klatre i træer på og som er temmelig hård for både arme og ben.

lørdag den 11. juli 2009

En æske skilpadder

Fik lige pyntet en æske skilpadder vi skal have med til grillaften hos nogle venner. Fik brugt mit nyindkøbte papir fra Panduro, 2 primablomster, og bånd fra søstrene Greene. Fru Danmark (kalder hun sig selv) som vi skal besøge laver selv 3d-kort, så mon ikke hun bliver glad for en hjemmelavet æske.

fredag den 10. juli 2009

Scrap´n´ dream 4. juli 2009

Så fik jeg tage lidt billeder af mine indkøb fra Scrap´n´dream i Taastrup den 4. juli. Lidt fik jeg da lavet, selvom det var drønvarmt, men vi måtte kæmpe noget med varmen. Heldigvis var der ismaskine og frisk frugt og mulighed for at komme ud og få lidt mad og luft i gårdhaven hvor der var skygge.

Jeg får taget billeder af de LO jeg fik lavet en af de nærmeste dage og lagt på bloggen.

Jeg fik desværre ikke taget nogle billeder selv, men jeg kan se der kommer nogle på http://scrapndream.blogspot.com/.
Mine nye yndlingsskabeloner - gad vide om der kommer flere til for så er jeg klar ;-)
2 stk nye dies til sidekicken - der er bare så fine og så 3 clearstamps - avis, noder og tern. Rigtig fine til at lave effekter med.
Lidt blomster som blev købt til et helt bestemt Lo - derfor en halvfuld pose :-). Lidt kufferter jeg skal lege lidt med -altered art er jeg ikke helt kommet igang med, men det skal jeg nok komme - og lidt små blomster, som jeg også skal prøve at bruge for første gang.

Lidt af det der ikke er så sjovt at bruge penge på, som at vælge fint papir og søde blomster, men det skal til :-)