torsdag den 26. februar 2009

Man skal jo starte et sted!!

Jeg får ikke lavet ret meget i øjeblikket. Et par kort bliver det kun til. Det skyldes dels, at jeg har meget på arbejdet, så energien er ikke så stor, når jeg kommer hjem. Dels skyldes det også, at jeg i fritiden lavet hjemmesider og pt. har 2 sider som skal være færdige - og det tager en del tid. Jeg har dog fået taget billeder af de gamle Lo´s jeg har lavet, så dem synes jeg i skal se. Tænk hvor meget der er sket :-)


torsdag den 19. februar 2009

Tidligere LO´s

Jeg har jo ikke haft min blog så længe og derfor har jeg en masse LO´s liggende, som jeg ikke har vist. Jeg fandt det her dobbelt LO, som er fra en billedserie af min søn og mig. Jeg laver meget sjældent dobbelt LO´s men den her var så oplagt.


søndag den 15. februar 2009

Udfordring 1. og seneste LO

Jeg har lige taget billeder af mine LO´s og der var en udfordring med at vise sit 1.og sidste LO, så det kommer også her på bloggen. Der er sket en del, men jeg er stadig rigtig glad for LO´et af min søn.








Scrap´n´dream

I sidste weekend var jeg til Scrap´n´dream sammen med 99 andre scrappere. Der var en rigtig god stemning og en masse god snak om teknikker og erfaringer. Jeg lærte ihvertfald et par rigtig gode ting.

Shoppet blev der også lidt, men vigtigst af alt fik jeg kigget på nogle ting IRL, og fik snakket med Pernille (som hjalp Anita i Scrap-is-fun) og fik en masse gode råd. Tak Pernille :-)

Desværre er næste arrangement den 4 juli - desværre er der et andet lille arrangement, som jeg også gerne vil deltage i, og jeg tror nu nok, jeg vælger Roskilde festivalen.
Her er de layouts, som jeg nåede at lave - et mere blev startet op, men blev ikke færdigt.





lørdag den 14. februar 2009




Velkommen til min blog.

Her vil jeg vise noget af det jeg scrapper.
Jeg har scrappet siden starten af 2007, men er først rigtig kommet igang for nylig. Nu har jeg også fået et sted at have mine scrapting, så det gør det noget nemmere at komme igang.

Jeg har lige fået lavet et scrapværelse, som dog ikke er helt færdigindrettet endnu.

Et rigtig hyggeligt lille hjørne, som jeg glæder mig til jeg får helt færdigt.